Een duurzame samenleving verzekerd

Nieuw leiderschap

“Duurzaam, circulair en inclusief ondernemerschap wordt de logische, nieuwe standaard. Als het goed is lopen de echte leiders hierin voorop.

 

Ze zitten hoog, kijken verder, zien wat de toekomst nodig heeft, voelen zich daar verantwoordelijk voor.

 

Ze zijn onderzoekend en sturen kwetsbaar op wat de toekomst van hem en haar vraagt. Trouwens”, zo besluit Jeroen Smit (journalist, schrijver), “als je de wereld niet echt verbetert ben je helemaal geen leider”.

 

De uitdagingen om maatschappelijk verantwoord te ondernemen en te verduurzamen zijn heel groot. Consumenten, bedrijven en politiek vragen de verzekeringsbranche een bijdrage te leveren aan de verduurzaming.

 

Doe jij mee?

Doe ook mee met INSVER en draag bij aan de INSVER slogan: een duurzame samenleving verzekerd.

Download ons plan van aanpak

Verzend downloadlink naar:

Ik geef toestemming om mij te mailen over INSVER.

Verzekerbaarheid verduurzaming

De klimaatverandering en ongelijke verdeling van welvaart zet hard door in de wereld en de gevolgen (ook op verzekeringsgebied) zijn desastreus.

 

De verzekeringsbranche moet de klanten (burgers, bedrijven en overige organisaties) helpen en ondersteunen in hun duurzaamheidsambities.

 

Met verzekeringsproducten, met goed advies en door zelf het voorbeeld te geven. Verzekerbaarheid van verduurzaming is cruciaal voor het veilig stellen van de toekomst, voor de planeet en het welzijn van de mensen.

Meld je aan

In deze fase van de opbouw van INSVER hebben we behoefte aan leiders die hun verantwoordelijkheid oppakken. Die echt, vanuit de eigen intrinsieke motivatie, duurzaamheid op de kaart willen zetten. Binnen het eigen bedrijf, in de verzekeringsproducten en -dienstverlening en in de samenleving. De tijd is nu. We doen het met elkaar. Wat jij kan doen?

 

  • Ik treed toe tot het bestuur van INSVER
  • Ik word een founding partner en ik help de organisatie op te bouwen
  • Ik word donateur en ik maak een bedrag over

Ik wil graag informatie ontvangen over deelnemer worden van INSVER.