Natuurlijk leiderschap Wildernisgids Alan McSmith

13 april De Groene Afslag, Laren

Na de succesvolle Nederlandtour van wildernisgids Alan McSmith in 2022, komt hij in april 2023 opnieuw naar Nederland. Willem Vreeswijk (Stichting New Financial Forum) en Kees Dullemond (INSVER, Instituut Verduurzaming Verzekeringsbranche) hebben Alan McSmith bereid gevonden op 13 april een exclusieve lezing te verzorgen op de bijzondere locatie De Groene Afslag te Laren. Een unieke kans om de wijsheid van Alan, al ruim dertig jaar wildernisgids in Afrika, te ervaren.

De natuur is de bron van leiderschap. Nergens anders voel je de kracht van de natuur zo sterk als in de Okavanga Delta. Nergens anders kun je een echte verbinding maken met de natuur, met jezelf en met je doel in het leven. Hoe meer je de wildernis verkent, hoe meer je jezelf verkent.

Tijdens deze talk vertelt Alan deelnemers alles over zijn ervaringen in de wildernis en zijn kijk op natuurlijk leiderschap.

Alan is ruim dertig jaar wildernisgids en natuurbeschermer. Hij woont in Zuid-Afrika en faciliteert wilderniservaringen en transformationele leiderschapstrajecten in verschillende Afrikaanse landen. In de wildernis laat hij het belang en de betekenis van natuur diep ervaren, evenals de urgentie om ons natuurlijk erfgoed te behouden en te herstellen.

Alan is een inspirerend spreker en auteur. Voor het New Financial Magazine schrijft Alan in iedere editie over zijn wilderniservaringen. Kees Dullemond en Willem Vreeswijk volgden in 2006 een Leadership Trail van Alan, een ervaring die hun leven wezenlijk veranderde. Die ervaring willen ze graag delen door Alan McSmith naar Nederland te halen.

Op 13 april deelt Alan McSmith zijn kennis in een interactieve lezing bij de Groene Afslag in Laren. Dit is een ontmoetingsplek waar het enthousiasme voor een duurzame toekomst centraal staat. Een streven dat ook wordt omarmd door INSVER en de stichting New Financial Forum. Wees erbij en gun jezelf en hopelijk anderen deze hele bijzonder talk. Een duurzamer cadeau kun je niet bedenken.

Je bent vanaf 13.00 uur van harte welkom. De interactieve lezing vangt om aan om 13.30 uur (gelieve op tijd te zijn). Vanaf 16.30 praten we na met een drankje en een hapje.

De entree bedraagt 75 euro, inclusief btw. Leden van INSVER of het New Financial Forum hebben gratis toegang.

Inschrijven? Stuur onze een e-mail naar info@insver.nl om te laten weten dat je er graag bij wilt zijn.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.