Een duurzame samenleving verzekerd

Het zit in onszelf

“De oorzaak van de grote maatschappelijke en economische vraagstukken waar wij nu mee geconfronteerd worden, gaat ver terug en ligt ten diepste in onszelf. Daarom komen wij ook niet verder als wij onszelf niet kunnen transformeren”. Aldus Jan Rotmans, hoogleraar duurzaamheid en transities, Erasmus Universiteit.

 

Wij hebben met z’n allen deze wereld gecreëerd, dus kunnen wij ook met z’n allen een betere, rechtvaardige volgende wereld creëren.

  Team

   

  Team INSVER bestaat uit (v.l.n.r.): Sara Hattink (marketing/communicatie), Kees Dullemond (directeur), Marianne Jaarsma (interne bedrijfsvoering) en Daniëlle Vink (officemanagement).

   

  Samen zijn zij de uitdaging aangegaan om INSVER op te bouwen vanuit een sterke behoefte om een maatschappelijke bijdrage te leveren.

   

  Door verschillende talenten en ervaringen te bundelen is er inmiddels een mooie balans ontstaan in het team. Daarbij staan de kernwaarden van INSVER voorop: duurzaam, eerlijk, rechtvaardig, transparant en samen. Met elkaar werken we aan een duurzame wereld.

  INSVER is het platform voor leiders in duurzaamheid in de verzekeringsbranche. Een ontmoetingsplaats. Om elkaar te inspireren en om ervaringen te delen. INSVER vervult een gidsfunctie en brengt jou in contact met andere verduurzamers. INSVER doet dat door webinars te organiseren. Door je nieuwsbrieven te sturen en je toegang te geven tot het INSVER platform. Speciaal voor jou ontwikkelde INSVER voetafdruk calculators, checklists en formats staan je ter beschikking. Allemaal er op gericht dat jij jouw ambities op gebied van duurzaamheid beter en sneller weet te realiseren.